DS2: Ongeslagen in 2018

Je leest het goed. Wij zijn nog ongeslagen in 2018. Na een spannende wedstrijd tegen Helius, hebben wij onze eerste wedstrijd gewonnen. Gelukkig hadden we er net genoeg met zeven speelsters in het veld en zeven op de bank

Hierdoor konden wij de tegenstander er wel uitlopen was onze gedachten. Dit is gelukkig ook gelukt.

Na 20 minuten gespeeld te hebben stonden we 5-1 achter. Toen kwam onze goalgetter erin namelijk Kelly die er zonder pardon een paar doelpunten maakte. Met de rust stond het 5-4. In de rust hadden we alles op scherp gezet en hadden wij 1 doel WINNEN. Met deze gedachten kwamen wij uit de kleedkamer en gingen we volle bak ertegenaan.

Met onze nieuwe twee aanwinsten die goed druk zetten vanuit de linkerkant kon Patricia er zo ook een paar ballen in knallen. 1 teamgenoot dacht dat ze een andere sport deed en schopte de bal in het doel. Deze werd helaas afgekeurd. De wedstrijd werd steeds spannender en spannender. Je gelooft het niet maar dames 2 kwam voor, daarna scoorde Helius weer jammer genoeg en het geen steeds gelijk op. Tot het moment dat het 7-7 stond en dat wij het laatste doelpunt maakte. De spanning werd steeds groter. Op de bank werden de longen uit ons lijf geschreeuwd. En op het veld werden de longen uit hun lijf gelopen. De buzzer ging af we sprongen van de bank naar de speelster in het veld om het te vieren. Helaas wat wij niet hadden gehoord had de scheiderrechter al had gevloten voor een vrije bal voor Helius. Deze moest nog genomen worden. Iedereen weer naar zijn plek en wij wachten in spanning af tot de bal genomen werd. En toen gebeurde het ze miste gelukkig. En wij wonnen op naar het kampioenschap.

Wij willen iedereen bedanken die ons heeft toegejuicht van de tribune.