D3: De Stijgende Lijn, en een trotse moeder Gans!

Elke week sta ik langs de lijn, en elke week word ik trotser en trotser. Wat begon als een stelletje losgelsagen kinderen, begint de vormen van een echt team aan te nemen. En wat voor een team! Het merendeel zit nog niet zo heel lang op handbal. De opkomst bij de trainingen is hoog, en ook bij de wedstrijden, zijn we meestal bijna helemaal compleet! Dat vooropgesteld hebben we al een top team. Ik heb als coach mijn taken niet geheel serieus genomen. Zo neem ik me elke week voor om een stukje te schrijven voor op de site, nog trots van de zojuist gespeelde wedstrijd. Maar in de hectiek van een gezin, is de zaterdag meestal zo opgeslokt met andere bezigheden. Maar de intentie is goed!! Daarnaast realiseerde ik me dat we niet eens een team foto hebben, dus dat is gelijk het eerste wat we volgende week gaan doen. De afgelopen weken hebben we tegen Atomium, TOGB, HVOS en Twist gespeeld. Momenteel de nummer, 1, 2, 3, en 4 in onze poule!! Twist, 14-1 verloren, Atomium, 20-1 verloren, HVOS 20-3 verloren, vandaag tegen de nummer 2, speelden we 7-2!! Helaas verloren, maar ik zie een stijgende lijn. En in het spel een sterke stijgende lijn!!! En dan zijn de punten bijzaak!!

Tevens gaan we nu een periode tegemoet tegen Vires, Saturnus, Achilles, en treffers. Resp. de nummers; 7, 5, 9, en 8… dus ik zie onze kansen groeien, naar meer doelpunten, en minder tegendoelpunten. De lijn van vandaag gaan we doorzetten. Ik dank jullie allemaal voor je inzet, maar minstens zo belangrijk, voor al het plezier wat we samen hebben!! Vandaag twee mooie doelpunten gezien!! Eerst van Anja, en in de tweede helft van Anouk. Daarnaast; Joshua en Jesse, jullie zijn top keepers! Anja, Sterre, Laura, Tim jullie kunnen onwijs goed verdedigen en pakken ook je kansen op doel!! Isabel, Anja en Jill, wat een powervrouwen als jullie samen doorbreken, vechten voor de bal! Jesse en Joshua, ook in het veld; vel en snel!! Anouk, ook wel helemaal op je plek daar op de cirkel, waar je sowieso al vaak vrij staat, nu geleerd, even te draaien; en scoren!! Mijn taken als coach; bij deze een stukje voor op de site geschreven, volgende week een team foto! Maar een stukje schrijven, of een foto maken; het kan het gevoel niet overtreffen, trots als een pauw, als een moedergans op haar jongen!! Topteam! (en natuurlijk mijn dank naar mijn mede-coach; Marco inmiddels meer als een wissel-vader! Topteam!)

Ik zie jullie weer snel! Deirdre.