DS2: Als vanouds

Met slechts 1 wisselspeelster gingen wij de strijd aan tegen Snelwiek. Ons eens zo grote team (16 dames) blijkt toch kwetsbaarder dan gedacht. Met een 5-1 verdediging slaagden wij er de 1e helft goed in om de aanval van Snelwiek in de kiem te smoren. De eerste helft ging mooi gelijk op. Met 7- 7 gingen we vol vertrouwen en een goed gevoel de rust in. Zouden we erin slagen om dit vast te houden of zelfs de winst naar ons toe te trekken?

Helaas de 2e helft brak het gebrek aan wissels ons op. Snelwiek maakte vakkundig gebruik van de break-outs. Wij hadden daar geen antwoord op.  De tegenstander liep steeds verder uit, wij konden het tij niet keren. Desalniettemin bleven wij strijden en lieten het hoofd geen moment zakken.

Eindstand 22-12.

We mogen tevreden zijn over onze inzet, ons strijdend vermogen en onze motivatie.