DA1: Thuis tegen de Meeuwen

De eerste veldwedstrijd was meteen een mooi affiche, thuis tegen de Meeuwen. Altijd een lekkere pot, waarbij we erg aan elkaar gewaagd zijn.

De zon scheen en iedereen was ruim op tijd aanwezig. Yvette heeft ervoor gezorgd, dat er een goede warming up werd gedaan en iedereen was scherp. De tegenstander bleek bij aanvang van de wedstrijd niet compleet. Hun doelpuntenmachine zat nog in de metro en kwam pas na de rust in het veld.

We konden ons eigen spel spelen. Goed en met overleg spelen. De wissels spelen, welke waren geoefend. De laatste zaalwedstrijd was door de vele fouten niet om aan te zien. Geloof me, deze wedstrijd werden en heel weinig fouten gemaakt met overspelen.

Goed druk zetten, de rust nemen om af te ronden en goed POSITIEF naar elkaar zijn.

Top meiden. Rust: 8-2 voor. Een zeer solide verdediging die samen werkte. Goede wissels en met verstand spelen.

Yvette, je had ze goed neergezet.

De 2e helft was van een andere orde, mede doordat hun doelpuntenmachine er weer was. Daar werd meteen manverdediging op gezet. Daardoor ging ze op de cirkel staan en kon uiteindelijk alleen bij vrije worden de doelpunten maken. Dat deed ze ook. De 2e helft speelde we gelijk (7-7), maar door de grote marge in de eerste helft was de verdiende overwinning met 15-9 een feit.

Gefeliciteerd meiden. Een zeer verdiende overwinning. Hopelijk zet de goede lijn zich voort op het veld.

Blijf positief naar elkaar en werk MET elkaar.

Yvette, je hebt een lekker stel meiden. De meiden zijn blij met jou en jij met de meiden. Een goede combinatie. Als reporter heb ik niet kunnen bijhouden wie er gescoord heeft, maar met een teamprestatie maakt dat niet uit. Handbal is en blijft een teamsport.