DS2: Tegen de Meeuwen

Zondag 22 april hadden wij, na lange tijd weer, een wedstrijd tegen De Meeuwen. De vorige keer dat wij tegen hen speelden, hadden we met 19-1 verloren.  Dus ons doel luidde als volgt: “Minstens 1 doelpunt meer scoren dan de vorige wedstrijd”. We hadden er allemaal veel zin in en waren klaar voor een leuke wedstrijd.  Helaas was onze coach Niels ziek geworden en kon hij er niet bij zijn. Gelukkig was Luuk er om ons coachen. Jozenette speelde haar eerste wedstrijd en we moesten het helaas zonder Eva, Dominique en Nathalie doen.

De wedstrijd ging in de eerste helft redelijk gelijk op. Wij leken zelfs nog een kans te maken op een overwinning toen we de rust in gingen. Er werd goed gepraat tijdens de wedstrijd en we hebben zelfs de geleerde wissels een aantal keer ingezet. De eindstand werd 9-17 voor De Meeuwen. Met deze stand waren wij zeer tevreden. Ons doel: “Minstens 1 doelpunt meer scoren dan de vorige wedstrijd”, is ruimschoots behaald. Ondanks dat iedereen super goed heeft gespeeld, hadden wij dit absoluut niet kunnen doen zonder onze keepster. Zij heeft het de tegenstanders heel moeilijk gemaakt en iedere bal die in haar buurt kwam heeft ze opgevreten. Een absolute terechte woman of the match!

Ik denk dat wij kunnen zeggen dat we heel trots mogen zijn op dit team.  Wij zijn mooi aan het groeien en raken steeds meer op elkaar ingespeeld.  Op 6 mei staat HVOS voor ons klaar. De vorige keer hebben we met 5-19 verloren van ze.  Ik denk dat het een mooi doel is dat we de doelpunten aan onze kant verdubbelen. 🙂