DA1: Een terugblik

Een jaar geleden had de TC een gesprek met de meiden dat het moeilijk haalbaar zou worden om het team in te schrijven. Te weinig meiden en moeilijke bezetting. De balans op de eerste dag was dat we doordat er 3 nieuwe leden kwamen toch verder konden. Dat was 1: verder kunnen.

Nu zoeken naar een coach en trainer. Luuk gaf aan de trainingen wel te willen verzorgen en waar mogelijk ook te coachen. Zo gezegd zo gedaan, ook soms nog invulling van de interim coach konden we wel starten. De TC erg zijn best gedaan om verder te zoeken. Waarbij uiteindelijk Yvette het coachen op zich wilde nemen. Dat was fijn, aangezien er dan gebouwd kan worden aan iets moois.

De resultaten ware dit jaar steeds beter, In eerste instantie nagenoeg geen doelpunten voor en heel veel tegen. Als voorbeeld de laatste wedstrijd was heerlijk om naar te kijken. Iedereen werkte voor elkaar en zoals vaker gebeurde weer meer dan 10 doelpunten door diverse meiden gemaakt. Na de wedstrijd hebben de meiden met een gezamenlijk etentje en een bowling het jaar afgesloten. De teamspirit zit er zeker in. Nagenoeg alle meiden gaan ook mee op kamp, wat ook erg fijn is voor het teamgevoel. ((ben benieuwd hoe veel ze op het mobieltje zitten!)  

Nog even het team laten passeren:

Brenda: soms met fysieke ongemakken stond steeds haar mannetje/vrouwtje. Komt er steeds meer in (kan door Yvette prima gecoacht worden)

Betül: linkshandig, durft steeds meer. Is soms te bescheiden.

Catalina: ook linkshandig, ook soms te bescheiden, maar wel gescoord dit jaar.

Francisca: Heeft dit jaar steeds meer lol in het spel gekregen. Als ze scoort weten we het allemaal, het gejuich is erg groot. Jammer dat je stopt, je weet dat je altijd welkom bent!

Fleur: is nog zoekende naar haar mogelijkheden, wil steeds meer, gaat er komend jaar nog meer maken.

Demi: altijd hard werken, ook met gerichte training nog beter aan het worden.

Rianne, Doordat er meer systemen gespeeld worden, ook steeds meer alleen voor de goal. Als ze meer op haar schot oefent komen de goals vanzelf

Noël: Inzet altijd 100 %. Nu nog meer de andere kant opdraaien en de doelpunten komen, kijk maar naar de laatste wedstrijd.

Iris: Komt er steeds beter in. Als ze de focus heeft, kan ze heel veel aan. Altijd maximale inzet. Ook haar eerste minuten gemaakt bij dames 1

Ginger, wat een fijne aanvulling ben jij. Je scoort makkelijk en hebt goed inzicht in het handbal. Dit jaar de topscoorder, welke ook al haar doelpunten heeft gemaakt bij de dames 1

Luuk: fijn dat je dit jaar de trainingen hebt willen geven, het zijn en blijven pubers en niet makkelijk.

Yvette: Topper, fijn dat je komend jaar de coaching wil blijven doen en één avond wil trainen. Hopelijk komt er snel een ander die de andere trainingen wil doen. Nog een jaar en de junioren worden al senior. Het Leven gaat snel, komend weer een fijn team om verslag van te doen.

Jullie reporter en interim coach!