HC1: 3 maanden C-jeugd

We hebben het doorstaan! 3 maanden oefenen op C-niveau met een team wat na de zomer definitief C wordt. Zeven wedstrijden gespeeld, Bijna 4 gewonnen, eigenlijk eentje moeten winnen en dan hadden we op de derde plaats gestaan. Als we kijken naar het scorend vermogen, dan staan we zelfs in de top 3!

Voor een groep wat nu eindelijk de leeftijd heeft bereikt waar je kunt gaan werken aan het “teamverband” is dat geen slechte start! Want in een paar maanden tijd hebben jullie de basis gekregen om rond te spelen tussen de opbouwers, druk te zetten vanaf links of rechts en te variëren met de 5 als wissel.

Dan is de open verdediging van Hellas natuurlijk weer even wennen, maar uiteindelijk komen dan toch weer de kansen die benut worden. Het is niet alleen maar rondspelen, druk zetten of een wissel, soms moet je ook lopen zonder bal en dus initiatief tonen en elkaar aanvoelen.

Als de leergierigheid van de afgelopen maanden ook na de zomervakantie aanwezig blijft, kunnen we al deze elementen verder gaan uitbouwen.

Nog twee trainingen te gaan en aankomende zondag nog even een toernooi bij Heerle, daarna kamp en dan zomervakantie!