DS2: One dream, one team!

Nieuw seizoen, nieuwe kansen en nieuwe leden! Leuk Marinda en Danielle dat jullie ons team komen versterken! Ging best prima samen voor de eerste keer! Was verbaasd dat we na de zomer nog zoveel konden herinneren van het handballen. Eva stond bijvoorbeeld op het midden en stelde voor de ‘vijf’ te lopen… waarop ik terug riep van: ‘ik heb geen idee hoe die moet maar we zien wel!’, en hieruit maakte Patricia toch een mooi sterk doelpunt!

We gingen de rust in met 04-09 en hebben uiteindelijk verloren met 09-22. Op zich geen slecht resultaat als je nagaat dat de tegenstander twee klasses lager heeft besloten te gaan spelen. Deirdre heeft namelijk nog veel meer ballen tegengehouden! De verdediging is ook als vanouds ijzersterk en ik weet bijna zeker dat als wij zo doorspelen als team, ons doelstelling om in de middelmoot te eindigen gaan behalen!

Ben trots op de duifjes van Roda, succes de komende weken!

Dominique – aanvoerdster.