DS2: Verloren maar toch met een fijn gevoel naar huis 😊

 

Dit weekend mochten we tegen Helius spelen. Niels kon er niet bij zijn, Erik ging ons coachen. Bedankt Erik!

Wij hadden maar 1 wissel, maar toch ging het best goed en vooral in de verdediging. Wij hielpen elkaar heel goed en ook niet alleen dat, maar onze keeper (Dominique), die super goed stond te keepen, gaf ons ook de moed om het goed door te zetten. Dat vonden wij echt fijn, vooral omdat zij altijd zo positief is. Helaas in de aanval hadden wij niet zo veel geluk.

Veel ballen die wij op het doel schoten, werden door de keeper tegengehouden. Gelukkig konden Danielle, Patricia en Steffie een paar mooi doelpunten maken. De eindstand is 8-7 geworden. Het zou heel fijn zijn geweest als wij deze wedstrijd hadden gewonnen, maar helaas hebben wij net verloren.

De volgende keer winnen we wel!