DC1: Clinic van Dames 1

Bij de laatste verenigingsdag heeft Femke een clinic voor het hele team gewonnen. En afgelopen dinsdag was het dan zover.
Vijf dames van DS1 waren gekomen om de meiden in een uur tijd zoveel mogelijk te leren. De meiden waren vooraf wel wat zenuwachtig, maar begonnen geconcentreerd en enthousiast aan de training. De DS1 hebben de meiden een uur lang goed bezig gehouden (Break- out, schieten, aanval dekking en keeperstraining) en ze veel geleerd. De meiden hebben het erg naar hun zin gehad en de DS1 mogen zeker nog een keer terugkomen. Dames 1 bedankt!

Op zaterdag was er geen wedstrijd, dus hebben we nog niet kunnen zien of ze alle tips van DS1 onthouden hebben. Maar geen wedstrijd betekend tijd genoeg voor een teamuitje! Adriana had voor de meiden geregeld dat ze zich konden uitleven bij Freestyle Motion en daarna een hapje eten bij de Mac. Al met al een hele gezellige middag!