DS2: De wedstrijd tegen HVOS

We gingen de wedstrijd in met het gevoel dit gaan wij nooit winnen, deze dames zijn zo goed. Maar het kerstwonder bestaat echt! Wij hebben gewonnen tegen ze en wel met 16-12.

Hoe begon deze mooie wedstrijd?

Wij hebben heel de wedstrijd voor gestaan. Er werd goed gecommuniceerd met elkaar en in de verdediging sloten we goed. Wij waren de Chinese muur, ze kwamen er niet doorheen. De aanval werd goed opgezet door Patricia en de doelpunten vielen als vallende sterren.

Deidre de keeper: Je hebt super staan keepen. Zelfs zo goed dat het je vinger kostte. Gelukkig had je slagroom om je vinger te kunnen koelen. Wat helemaal fantastisch is, is dat je een penalty hebt gestopt en een penalty het doel uit hebt gekeken.

Kelly: je was echt super op dreef! Je lachte heel de tijd en je had een break waar je U tegen zegt. Ik heb je nog nooit zo hard zien rennen. Echt top gedaan! Leuk om te zien!

Eva: Ga meer voor je eigen kansen je bent zo goed bezig. Deze wedstrijd heb je ook weer een super break gelopen. Je hebt lekker staan verdedigingen.

Danielle: wij zijn blij dat je dit jaar bij ons team bent gekomen. Je bent echt een aanwinst. Je hebt mooie doelpunten gemaakt en je weet hoe je een aanval af moet maken!

Patricia: wat heb jij vandaag op? Je was echt opdreef. Bijna alle ballen die je op het doel gooide zaten erin. Je was lekker bezig op het midden en in de verderging had je het ook goed op een rij. Voortaan iedere ochtend hetzelfde doen als deze ochtend, dat helpt voor de wedstrijd. Voor volgend jaar wil ik graag meer Nathalie acties zien. Ja, ik heb het wel gezien in de wedstrijd kleine stouterd.

Sonja: Ik vraag mij nog steeds af waarom je op die vrouw ging zitten. Het zag er echt hilarisch uit! Je hebt een goede wedstrijd gespeeld! je hebt je longen uit je lijf gerend! Super!

Dominique: Je stond vandaag voornamelijk op de cirkel. Je hebt de verdediging lekker moe gemaakt. Het was nog even wennen op die positie, maar je kwam er steeds beter in. Je heb het top gedaan en ook jij hebt super veel gelopen. Jammer dat de ballen die je op het doel gooide er niet in gingen.

Sherida: Met je lange haren ben je goed op dreef, je bleef lopen. Ook voor jou geldt, ga voor je eigen kansen! Soms sta je helemaal vrij voor het doel. Verder heb je het echt super gedaan vandaag!

Maegan: super dat je ons vandaag kwam helpen! Je hebt een goede wedstrijd gespeeld! Je hebt veel gelopen en een mooi doelpunt gemaakt! Bedankt dat je ons kwam versterken.

Het scoren verloop hoe ik het door heb gekregen is als volgt:

Danielle 3 of 4 keer gescoord

Eva 2 keer

Patricia 5 of 6

Kelly 3 of 4

Maegan 1

Als je het op telt klopt er helemaal niks van, maar dat maakt niet uit, want wij hebben gewonnen.

Ik was blij dat ik samen met Erik jullie coach mocht zijn.

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar

Nathalie