HC1: Winterkampioen

Tja, het kwam een beetje rauw op ons dak vallen, maar we doen het te goed. Ineens is HC1 van poule 3 naar poule 1 gezet. 2 poules stijgen? Nou nee, laten we niet overdrijven. Als je bekend bent met de poule-indeling en zo niet dan bij deze, jeugd-poules zijn ook nog enigszins demografisch ingedeeld.

Maar hoe dan ook, we zitten in de hoogste poule. Een tussentijdse correctie waar een aantal jaar geleden alle verenigingen mee instemden omdat het gewoonweg niet leuk is als je in een poule zit met een of twee teams die alles letterlijk oprollen en duidelijk niet thuishoren op dat niveau.

HC1 van HVOS en Roda ’71 waren dat dus in de huidige situatie.

Laten we nu net op de eerste plaats staan in de laatste weken van het jaar, dus proficiat HC1! Jullie zijn winterkampioen en absoluut toe aan een uitdaging op een heel ander niveau!

Het wordt dus nu wel hard werken bij de trainingen en die twee vingers uit jullie neuzen halen stelletje bengels!

De coach