D1: Laatste wedstrijd van het jaar

Wat gaat de tijd toch snel. Maar voordat er weer een jaar voorbij is mogen we nog 1 keertje handballen in 2018. Deze keer tegen Vires et Celeritas. Het was de eerste keer dat we tegen dat team moesten spelen. Na het warmlopen/spelen ging de wedstrijd beginnen.

Al snel kreeg Roda een aantal kansen maar de keeper van Vires werkte niet mee. Vires was in het begin een stuk doeltreffender en voordat we het wisten stonden we 2-0 achter. Vires speelde het give en go spelletje goed en onze meiden en jongens moesten daar even aan wennen. Maar na verloop van tijd kregen ze wat meer grip op de aanval van Vires.

In de aanval bleven we helaas veel op de keeper schieten en qua break-outs waren we te slordig in passing. We waren sterker maar dat kwam niet tot uiting in de uitslag na de eerste helft.

In de rust aangegeven dat we feller moesten verdedigen. Dus snel uitstappen en controleren, niet afwachten. Tempo in de aanval hooghouden.

Dat pakte de kids goed op. Door het felle uitstappen en het hoge tempo onderschepte we veel meer ballen. Ook het kijken naar elkaar in de aanval ging goed. Break outs liepen goed en er werd beter gemikt. We liepen daardoor snel uit. Eindstand 12-29 (en iedereen heeft gescoord)

Ilse, Anouk, Romy, River, Sepp, Shavano, Anoek, Guido, Jillia, Laura, wat zijn jullie gegroeid afgelopen jaar (en niet alleen fysiek). Er wordt altijd hard gewerkt door jullie. Er is inzet en passie. Geniet van de kerstdagen en alvast een gelukkig 2019 gewenst!

Ouders, bedankt voor jullie enthousiasme op de tribunes. Zonder jullie is dit alles niet mogelijk. Top!