DA1: Weer een teamprestatie

Zondag op tijd ons bed uit om naar de Lier te rijden. Odis is de tegenstander. In de stand staan ze op dezelfde plaats, dus het kan alle kanten uitgaan.

Helaas moest Yvette het stokje aan de interim afstaan om zelf de punten op te halen in Rozenburg (gewonnen tegen de koploper, Gefeliciteerd)

Van Odis wisten we niet veel meer, maar we wisten wel dat de oliebollen en 2 weken niets doen ons in de weg konden staan.

Ondersteund door Lisanne begonnen we fris en fruitig en binnen 2 minuten stonden we al met 0-2 voor. Dat bied perspectief, maar daarna kwamen we de oliebollen tegen die ons aardig in de weg zaten. We konden de combinaties niet meer vinden en Odis kwam goed terug. In 3 minuten stonden we weer achter met 3-2!

Het liep moeizaam en we kwamen er niet door en verdedigend vielen er te veel gaten.

Tijd om in te grijpen door met name de verdediging strak terug te brengen en te zorgen dat we meer moesten samenwerken. Gelukkig ging het sindsdien weer beter. De verdediging sloot steeds beter en aanvallend kwamen we er ook weer makkelijk door.

Ruststand: 6-8 in ons voordeel.

Aangeven dat we nog stugger moesten verdedigen en feller moesten zijn in de aanval. Dat hebben de meiden in hun oren geknoopt. IN 10 minuten liepen we uit naar 6-14. Brenda pakte de ene bal na de andere en aanvallend konden we er door goede inzet ook goed doorkomen.

Het hele team presteerde goed en zoals al eerder aangeven is door het samenspelen de teamprestatie weer beloond.

Eindstand 13-22 eindstand. Weer een topprestatie.

In de breedte is er gescoord, waarbij Lisanne ook haar aandeel had. Lisanne bedankt voor je inval en hulp. Hopelijk krijgen we meer hulp vanuit de meiden B. Blijft goed voor hun ontwikkeling om hoger mee te spelen.

Yvette, we hebben weer de punten gepakt. Aan jou de taak er mee door te gaan.

Op naar de koploper over 2 weken.

Wederom jullie interim coach. (blijf het leuk vinden, winnen went nooit!)