DS2: The story continues

Afgelopen zondag hadden we weer een wedstrijd gepland staan, dit keer in het verre Poeldijk, tegen een heel jong team; Verburch DS5.

Thuis hadden wij al een keer tegen hen gespeeld, de uitslag was toen 8-21 (uiteraard in het voordeel van Verburch) Voor deze wedstrijd dus niet heel veel doelen; behalve meer scoren en minder doelpunten tegen. Meer scoren is gelukt, 2 x zoveel wisten onze schutters het net te vinden. En daarbij moet vermeld worden dat ook weer veel ballen net niet het net vonden, dit keer waren er een bijzonder goede keepster,
maar ook weer de lat en de palen hier verantwoordelijk voor. In de eerste helft gingen we gelijk op; scoorden zij, scoorden wij. En daarom gingen wij met 15-12 de rust in.

Nog niks verloren, alle mogelijkheden nog open. Nou misten wij natuurlijk wel een paar van onze snelle jonkies; Do, Steffie, Kimberley die konden deze zondag helaas niet meespelen. En misschien is daarom de stand wel zo ver uitgelopen. De meiden van Verburch waren kwiek, jong en snel. En onze blessures namen toe, Ashley (eerste wedstrijd, sowieso applaus) werd gelanceerd en ging ten onder, en moest even het veld verlaten.

Ook een van onze scherpschutters Patricia moest met pijn hinkelend van het veld, maar ook weer in het veld, bikkel! Om te onthouden van deze tegenstander; scherpe schoten uit de hoek, veel onderhandse schoten, en een grote/brede nummer 2 – cirkel speelster – welke steeds aan je shirt trekt, en makkelijk vrij loopt en groot is en zo de bal op de 3m hoogte vangt.

Welkom ook Chantal, ook haar eerste wedstrijd, maar dan bij ons. Je versterking is erg welkom! Nathalie bedankt voor het coachen en alle dames bedankt voor weer een leuke sportieve gezellige wedstrijd. Eindstand 29-16.

Volgende week spelen we tegen Helius thuis, volgens mij was dit vorig seizoen onze eerste overwinning, toen we al aan het feesten waren voor het eindsignaal – ik zeg; laten we deze traditie voortzetten!