D2: Uit tegen Conventus D2

Afgelopen zaterdag mocht ik met mijn D-tjes weer op pad. Dit keer naar Conventus om daar een potje te gaan handballen.

Wij zijn als team nog steeds een beetje zoekende naar de juiste verdediging, en daar hadden we op de training op geoefend. Verdedigen en de bal onderscheppen. Ook in de aanval heeft iedereen de neiging om bij elkaar te gaan staan, tussen de verdediging van de tegenpartij.

Maar wat moet je dan als de tegenpartij alles nog net wat beter kan? Vol houden! Mijn complimenten voor alle kinderen, we zijn positief gebleven en hebben ons niet van ons stuk laten brengen. Lekker blijven handballen en blijven proberen.

Tim; lekker gespeeld, probeer te roepen als je vrij staat, want dat sta je heel vaak. Verdedigen gaat ook goed! Lekker zo doorgaan.

Anne 2. wat ga jij met stappen vooruit zeg! Volgens mij ben je ook steeds meer op je plek bij ons! Jij rent altijd mee terug als de tegenpartij uitbreekt, blijf lekker gooien op doel, ze zijn harstikke hart!

Jill: Wat kan jij goed ballen onderscheppen. En je gaat ook steeds meer scoren, dat is een van je doelen, blijven doen dus.

Steef: Wij gaan oefenen op je sprongschot, een van jou doelen om daar beter in te worden. Ik heb er een van je gezien in de wedstrijd; niks mis mee. We blijven gewoon extra trainen daarop.

Anne 1: Jeetje wat kan jij verdedigen! Je staat altijd precies op je plek! Deze keer heb je ook een bal wel heel goed geblokt, helaas moesten we toen naar de kleedkamer voor ijs … stoer!

Isabel, doelpunten kanon! Als ik denk dat ie er niet in kan, dan weet jij ze er toch in te piepen. Blijf ook goed meelopen naar de verdediging, want als jij er op tijd bij bent, komt niemand er voorbij.

Zainab, lekker pittig bij het verdedigen, en steeds meer conditie!! Blijf die ballen onderscheppen en de tegenstander zo goed verdedigen, een echte aanwinst voor het team.

Amira, ook jij ! Top, je loopt ook steeds meer vrij voor het doel, als je dan de bal krijgt; blijf proberen zoals zaterdag, want ze gaan vanzelf scherper worden die schoten en dan zitten ze er gewoon in! Ook jij lekker pittig in het verdedigen!

Joshua; wat heb jij weer staan keepen zeg, je moest zo hard werken! Je had er een rooie kop van! Deze tegenstander wist goed op de breaks te spelen en dan is al het werk voor de keeper… En je hebt er weer onwijs veel tegen gehouden!!

Patrycja; Jij staat ook steeds vrij, en probeer ook te blijven scoren! De ballen die je schiet zijn hard genoeg!

Ik ben trots op jullie !

Volgende week hebben we een uitje met het team, geen handbal wedstrijd, maar even wat anders; ik kijk er naar uit!!