DS2: Conventus

Afgelopen zondag 17 februari hadden we weer een thuis wedstrijd, ditmaal tegen Conventus. Conventus is een tegenstander waar we wisselend van winnen/verliezen; het beloofde dus spannend te worden.

We begonnen iets later dan gepland; wat ons de mogelijkheid gaf om lekker warm te gooien en rustig de wedstrijd te starten.

Zoals we nog wel wisten van de vorige keren tegen Conventus kon het weleens fysiek worden. Meestal met uitwedstrijden net een tandje erger dan met thuiswedstrijden; desalniettemin was het druk met Conventus supporters omdat er ook al andere senioren teams van Conventus voor ons speelden.

We hebben eigenlijk de hele wedstrijd achter gestaan maar we hebben wel 16 doelpunten gemaakt, veelal door onze scherpschutter Kelly van afstand en eigenlijk de rest van de doelpunten waren op snelheid met wisselende schutters. Door middel van samenspel werden zij vrijgespeeld en waren het doelpunten met vaak een enorme glimlach van trots!

Het was regelmatig een slagveld en dat vonden we allemaal erg jammer. We moeten trots op onszelf zijn dat we met onze nijdigheid op snelheid toch een aantal prachtige ballen erin hebben gegooid en ons niet gek hebben laten maken! Het was intens maar we zijn trouw aan onszelf gebleven en we hebben gelukkig niet elke week zo’n wedstrijd.

Laten we deze wedstrijd ontzettend achter ons laten en hier onze leerpunten uithalen zodat we ze er de volgende keer compleet uitlopen, want op die manier kunnen we dit winnen!

Bedankt meiden voor de gezelligheid, tijd om onze blauwe plekken wat verzorging te gunnen en onze wonden te likken. Op naar de volgende hopelijk wat softere wedstrijd 😉