HC1: Sinusoïde

Voor een betere uitleg van de sinusoïde, kun je beter even kijken naar de pagina van Dr Aart. https://www.dr-aart.nl/Gonio-sinusoide.html

Wellicht enigszins complex voor sommigen, de materie hierin besproken heeft namelijk een gelijkenis met de hoge periode van vorig jaar in poule 3 aan de top, tot en met het diepe dal waar wij twee weken geleden eindigen.

Jep, we touched near solid bottom, the earths core, aan lager wal ger.. nou dat dan weer net niet.

We zitten weer een beetje in een stijgende lijn, jawel ook bij verlies kun je nog steeds spreken van een stijgende lijn. Hij was even weg, maar de uitslagen van verloren partijen vergelijken met de andere tegenstanders levert toch ineens een ander inzicht op.

Sommige teams waar wij net van verliezen of nipt gelijk spelen, hebben slechtere resultaten tegen de hogere teams dan wij. Hmm… Dan moet er ergens toch een stijgende lijn zijn.

Duidelijk is wel dat iedereen het erover eens is dat conditie wel een dingetje is. En dan is twee wissels al weer net te weinig.

Maak je borst maar nat, nog drie pittige wedstrijden waarin je mag hopen met minimaal drie wissels te zitten. Daarna begint het veldseizoen weer en heey! Rondje buitenom! Conditie opbouwen!

De coach