DS2: Soms…

Soms zit er wel eens zo’n wedstrijd tussen. Een wedstrijd waar je eigenlijk niet meer aan terug wil denken omdat het eigenlijk niet zo’n hele beste was. Helaas hebben de DS2 afgesproken netjes de huishoudelijke taken te verdelen en is het schrijven van een wedstrijdverslag daar een van en houden we ons netjes aan onze afspraken. Wij blijven braaf aan onze DS2 legacy werken.

SPOILER: het wordt geen lang verslag. ; )

Na veel voorafgaand gecoördineer hadden we alle dames in een auto gekregen en waren we op bestemming beland. Allemaal netjes op tijd en zelfs met supporters (sommige zelfs met cadeau’s! Thanks Nathalie en lover). Eenmaal binnen, de intense wind getrotseerd gingen de dames op expeditie door de donkere gangen van de sporthal van Snelwiek. Hobbel de bobbel achter elkaar aan om erachter te komen dat elke deur toch wel heel erg dicht zat. Snelwiek grapte nog dat ze dat expres deden. Is wel een tip voor ons om dat te doen bij onze tegenstanders; het heeft in ieder geval wel geholpen om ons van slag te brengen!

We begonnen met lekker veel wissels en goede moed. We hadden lekker tussen de wedstrijden door tijd om ons warm te schieten. Het mocht echter niet baten. Gegrabbel, gegraai, halve wissels, bowling ballen, penalty’s mis, chaos; we hebben het onze supporters niet makkelijk gemaakt om positief te blijven ; )

Desalniettemin; vol goede moed naar de volgende wedstrijd! Tegen HVOS, vorige keer hebben we deze zelfs gewonnen! Knallen met die ballen!