DC1: Een mooi begin

Vandaag was voor de meiden de eerste buitenwedstrijd van dit jaar. Ze mochten naar Dios. Een club waar ze in de zaal twee keer nipt van verloren hadden.

Vanwege meerdere afzeggingen waren ze eerst met 6 en gelukkig uiteindelijk nog met 7. Dit te danken aan het doorzettingsvermogen van coach Ilja.

Geen wissels dus. De meiden moesten een beetje zuchten en kreunen maar ze begonnen toch positief aan de wedstrijd. Het wedstrijdplan was duidelijk. Rustig aan opbouwen, niet teveel rennen en krachten sparen.

Na een spannende 1e helft stond het 6-5. Iedereen speelde goed en Zoë stond lekker te keepen.

2e helft was voor ons als toeschouwers heel slecht voor ons hart. Er werd hard gewerkt en het was niet te zien dat we geen wissels hadden. Doelpunten vielen aan beide kanten.

Eindelijk was daar het verlossende fluitsignaal. 9-11 !!!!! Wat een spannende wedstrijd!!! En wat waren jullie blij na het fluitsignaal. Allemaal geweldig gespeeld, zeker zonder wissels.

Zoë: 1e helft speelde je goed , 2e helft was gewoon af en toe fantastisch!! Ga zo door!!

Anja: Vandaag lekker gespeeld. Op doel geschoten en 1 afgekeurd doelpunt vanwege grote teen in de cirkel. Gaat steeds beter en beter. Hou vol!!

Soraya: Ook heerlijk gespeeld. Jammer genoeg niet gescoord! Met jouw lengte in de verdediging had de tegenstander het heel lastig. Goed bezig geweest vandaag.

Talitha: Zoals gewoonlijk de stille kracht op het veld. Jouw doelpunten waren echt jouw handelsmerk.  Van afstand met grote kracht gegooid. Heerlijk om te zien.

Syrai: Heerlijk om jou te zien werken op te werken. Hoe je je er elke keer weer doorheen wurmt en dan lekker scoort. Was heerlijk om je te zien spelen en wat fijn dat je uiteindelijk toch mee kon doen!!

Lysanna: Zoals gewoonlijk was je weer van grote afstand te horen , maar vandaag ook als een soort van leider. Lekker je doelpunten mee gepikt en nog belangrijker , je rust bewaard vandaag. Mooi om te zien dat dat ook kan.

Sterre: Ook jij was vandaag lekker op dreef. Je leek in het begin nog niet helemaal wakker maar heel goed hersteld. Mooi in de gaten gedoken , daardoor ook lekker 2x gescoord.

Ben echt trots op jullie vandaag. Zoals ik al eerder zei, allemaal heel goed gespeeld.