HC1: Het gevecht tegen onszelf

Afgelopen zaterdag in een frisse wind maar toch met zon, de wedstrijd tegen Helius HC1 gespeeld. Best wel een puntrijke wedstrijd met 46 doelpunten totaal! Zoals vanouds duurde het even voordat de diesel warmgedraaid was (niet gek met die temperatuur).

Met vaak achter de feiten aanlopen, was het steeds de vraag of we in de buurt zouden komen van gelijk opgaan, echter met het keepersprobleem wordt dat er niet makkelijker op. Toch is verdedigend duidelijk een verbetering te zien, meer en meer beginnen we het “samen op te pakken”.

Alleen de aanval is nog een dingetje. Als we daar meer vertrouwen zouden krijgen in het spelletje druk zetten en gewoon door te geven totdat er zeker weten iemand kan doorlopen, dan maak je wel het verschil.

Het verlies met 20-26 is dan ook niet echt representatief voor wat de groep daadwerkelijk zou kunnen als de aanval zorgvuldiger gespeeld wordt.

De coach