HC1: Gemis aan vertrouwen en geduld op het kritieke moment

Afgelopen zondag mocht HC1 het opnemen tegen Quintus HC2. We weten ondertussen wel wat we kunnen verwachten van teams zoals Hellas, Quintus, Oliveo, etc. maar toch is dat vertrouwen er niet op het moment als het juist nodig is.

Dan krijgen we toch te maken met het ontbreken van geduld, moeizaam voor eigen kansen gaan die geen kansen zijn, op plekken waar je eigenlijk kansloos bent.

Het wisselen van de keeper was uiteraard ook niet echt handig. Je hebt dan iemand die de gehele eerste helft lekker keept en een ander die lekker speelt, om het vervolgens om te draaien en zien dat beiden niet op het gewenste niveau komen als ze verder waren gegaan waar ze al mee bezig waren.

Als je met 21-20 achter staat en uiteindelijk moet verliezen met 28-21 is dat best wel een beetje zuur als je weet dat je (als we beter in ons vel zitten) dit ook kunnen winnen.

Met volle moed op naar de laatste twee wedstrijden! Eentje moeten we zeker nog kunnen pakken!

De coach