Verenigingsdag 2019

Wat hebben wij een geluk gehad! De weergoden waren ons goed gezind op 1e Pinksterdag, oftewel… Roda ’71 Verenigingsdag. De dag startte met het opbouwen van de partytenten en klaarzetten van allerhande spullen. Daarbij was er veel hulp en was het in no time gepiept. Om 12.00 uur begon dan echt de Verenigingsdag. Na het startsein begonnen we met het toernooi. Jeugdleden, senioren, ouders en broertjes/zusjes speelden met en tegen elkaar in totaal 8 teams. All Together!

Halverwege het toernooi was er een pauze. Nou ja, pauze… Er kon meegedaan worden met een clinic van DrumTastic. Zowel jong als oud konden zich uitleven met drummen op de grote blauwe ballen.

Verder stond er in de kantine een vangspel, wat voor veel hilariteit zorgde en een VR-game, gesponsord door VR4play, waarbij fictie en realiteit leken samen te smelten. Met dank aan Marcel en Thomas voor de begeleiding hiervan. Vervolgens gingen de teams weer strijden op het veld. De finale werd gespeeld tussen team oranje en team wit. En na een spannende wedstrijd waren de winnaars… Team WIT! Zij werden gefeliciteerd en kregen een mooie medaille uitgereikt.

Na de middag versnaperingen, zoals poffertjes, bapao’s, tosti’s en broodjes kip kerrie was het s ’avonds tijd voor Patatpret. Met een heerlijke puntzak friet, snacks, aardappelspies, drankje en als toetje een ijsje konden we nagenieten van deze gezellige en geslaagde dag.

De Activiteitencommissie wil iedereen die deze dag heeft geholpen ontzettend bedanken. Mede door jullie inzet is de Verenigingsdag een succes geworden. Zonder jullie hulp is zo’n dag niet te organiseren.

De volgende activiteit is het Roda All Together kamp. Van 5 juli tot 7 juli 2019 gaan we naar de Mussenberg in Loon op Zand. Je kan je nog opgeven via het inschrijfformulier op de site.

Activiteitencommissie HV Roda ‘71