HS2: Conventus

Vandaag stond er een wedstrijd tegen de nr 2 Conventus op het programma. De laatste wedstrijd van het seizoen. Doordat de oudjes weer hersteld waren en er 4 spelers vanuit de recreanten zijn doorgestroomd hadden we 4 wissels.

We begonnen de wedstrijd goed door gelijk 2 goals te scoren. Daarna ging de wedstrijd gelijk op en hadden we een ruststand van 10-10. Niet ontevreden maar we roken dat we kans op meer hadden.

Tweede helft begonnen we niet sterk en voor we het wisten stond het inmiddels 11-15…. Op dat punt kregen we ineens door hoe we door hun verdediging heen moesten. We scoorden 6 punten op rij en toen stonden we ineens 2 punten voor. Met nog 1 minuut te gaan scoorde Conventus weer een doelpuntje dus het was billen knijpen tot het einde.

Gelukkig hielden we stand en wonnen we met 17-16!! We gaan helaas afscheid nemen van Jasper. Hij gaat iets anders doen. We zullen je zeker missen.

Buiten dat Jasper weg gaat was het een leuke en zeer spannende wedstrijd. Fijne vakantie en tot na de zomervakantie.