HS2: Team Rollator kan het nog

Vandaag mochten we aantreden tegen Olympia. Begintijd 16:45, dat is mooi uitslapen voor ons.

Iedereen heeft wel last van iets maar we laten ons niet kennen en hebben dus 2 reserves.

Roda start de wedstrijd goed en ineens staan we 3-0 voor… Dat is best lang geleden volgens mij.

Doelpunten vallen over en weer, af en toe beetje hard spel maar handbal is nu eenmaal niet voor mietjes. Rustand 13-9 . Zou het dan lukken vandaag??

Nick kwam niet helemaal ongeschonden de 1e helft uit en wilde de 2e helft niet meer keepen, Marieuwe bood aan om dit in zijn plaats te doen.

2e helft zien we hetzelfde beeld eigenlijk, doelpunten vallen over en weer maar omdat we deze keer niet tegen jonge honden spelen krijgen we ook geen breaks tegen!!

Vlak voor tijd krijgt Erik eindelijk zijn 2 minuten (van zijn favoriete scheidsrechter) maar het kon niks meer af doen aan dat we met 26-22 gewonnen hebben.

Marieuwe heeft lekker staan keepen en Nick heerlijk als veldspeler gewoon 3!! doelpunten gemaakt!!

Mannen ik vond het een hele leuke pot om te spelen en ik kijk uit naar volgend jaar.

Fijne kerstdagen alvast en kijk uit met vuurwerk aan het einde van het jaar want we hebben volgend jaar iedereen weer nodig!!!!