DS1: Veel treffers tegen de Treffers

De eerste wedstrijd in 2020 was tegen de Treffers met op de bank oude bekende Rosita. De dames beginnen meteen scherp en via Nikki, Vera en Myrthe wordt al snel een 3-0 voorsprong bereikt. Treffers komt moeilijk tot kansen en anders is daar Eva die uitstekend staat te keepen. De voorsprong wordt naar 7-2 uitgebreid door o.a doelpunten van Simone en Marieke. Gestaag wordt de score door soms mooi uitgespeelde aanvallen en break-puts opgevoerd door onder meer scores van Yentl, Maegan en Kim. Waardoor de ruststand op 14-4 uitkomt.

Ook in de 2e helft blijft Roda fel verdedigen en gevarieerd aanvallen. Soms is het in de snelle tegenaanval wat slordig, maar dat zijn gelukkig slechts korte fases. Yvette staat vrijwel geen doelpunt toe in de 2e helft. Als zowel Idy scoort en Beau een afstandsschot hoog in de touwen mikt, hebben voor de 2e keer dit seizoen alle veldspeelsters gescoord. Uiteindelijk stokt de treffers productie tegen de Treffers op 23-6 en is de eerste overwinning in dit nieuwe decennium een feit voor coach Bert en zijn dames.