DS2: Tegen de koploper met een geweldige eerste helft

De oliebollen zijn net uit het vet en liggen nog zwaar op de maag. Na 2 weken weer allen aanwezig bij de eerste wedstrijd en dan tegen de koploper. Dat hoef je de meiden geen 2 maal te zeggen.

Voor het eerst compleet en dus ook weer onwennig over wie  op welke positie staat gingen hard van stapel. De eerste aanval belande prachtig in de bovenhoek en het publiek ging er voor zitten.
We gingen goed aanvallend aan de slag en alles in de aanval ging ook goed.

Verdedigend ging het nog beter. Onder aanvoering van de keepster die de meiden goed neerzette, waardoor ze de ene na de andere redding kon maken. Het was mooi om naar te kijken en we gingen met 9-6 de rust in. Wie had dat gedacht.

De 2e helft  ging een stuk minder. De tegenstander was ook wakker geworden en ging veel scherper spelen. De meiden hadden ook een betere conditie en gingen de bal sneller rond spelen en gingen beter verdedigen. We kwamen er niet meer doorheen en konden te weinig steun geven in de verdediging. Ook stonden veel speelsters te vaak op een onbekende positie.

Helaas kwamen ze er snel voorbij.

Als supporter van Roda toch genoten van de voortreffelijke eerste helft. Het bied weer perspectief voor de 2e seizoenshelft. Fijn dat iedereen er weer was en nu weer kunnen bouwen aan nog meer moois.

Ik kan het niet laten en ik weet dat je dit niet leuk vind, maar Nicole, wat was jij lekker bezig in de goal. Goed sturen en de ene mooie redding na de andere.

Meiden, over 2 weken weer thuis. En dan tegen HVOS.

Alsnog voor ieder een gezond en sportief 2020.