DS2: Pffffffffff

Jullie verslaggever is er een beetje stil van.

2 weken geleden tegen HVOS een wedstrijd gezien, waarbij niemand enig niveau kon brengen en daardoor ook duidelijk verloren werd. De week daarop, zijnde afgelopen zondag, kon ik er niet bij zijn. Je raad het al: een lekkere pot handbal en goed gewonnen. Daarop, op een dinsdag avond weer een pot, tegen de nummer 4.

Ook hierbij kon ik niet aanwezig zij, zal zelf ook moeten sporten!! Wat gebeurt er: je raad het al:  weer gewonnen, tegen een tegenstander die alles in de strijd gooide om te winnen, maar de meiden hun eigen spel bleven spelen. Wel duidelijk dat deze ploeg vaak een thuis voordeel heeft.

Conclusie: ik niet aanwezig: winnen ze 2 maal. Ik wel aanwezig: een baggerpot!

Helaas geen verslag want ik heb die mooie overwinningen niet gezien.

De weg naar boven is ingezet. Ga zo door.

Misschien kom ik wel weer kijken 😉