E1: Ja we zijn er ook nog!

Toch maar weer eens een verslag van onze geweldige E.

Vandaag mochten we op bezoek bij Ventura. 1e wedstrijd tegen hun was geëindigd in 15-15. Dus dit was mooi om te zien waar we nu staan. Toen speelde we nog zonder systeem en nu al een flink aantal weken met systeem.

Jammer genoeg konden Bram en Lana niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn dus we hadden geen wissels.

Ik blijf geloven dat een teamgesprek niet zoveel nut heeft , dus spreek ik iedereen persoonlijk aan en geef ze kleine punten waar ze op moeten letten. Nou ik was benieuwd.

We begonnen fel aan de wedstrijd en het 1e doelpunt lag er al snel in. Voorsprong werd uitgebreid maar ook Ventura kon het doel vinden ondanks sterk keepen van Selm.

Dat we makkelijk kunnen scoren dat wist ik al dus snel maak ik me niet druk meer. Nu beginnen we de laatste weken steeds beter te verdedigen. Selm gaf vanuit het doel mooie aanwijzingen wie waar vrij liep.

Zodoende gingen we de rust in met een 4-8 ruststand. Mooie stand uiteraard. Kijken of we dat in de 2e helft konden volhouden.

2e helft begonnen we gelijk met 2 snelle tegendoelpunten. Maar zoals eerder aangeven kunnen we makkelijk scoren.
Dat deden we dan ook en met een 8-15 uitslag op het bord ben ik zeer tevreden.

Selm: 1e helft heel goed gekeept en gecoacht. 2e helft lekker je doelpuntje meegepikt , bijna gooide je de keeper met bal en al in het doel.

Joppe: Lekkere wedstrijd gespeeld , zoals altijd even inkomen maar daarna ga je als een trein. Ook lekker je doelpuntje meegepikt.

Miloud: Zoals altijd zeer gevaarlijk met die krachtige linkerarm van je. Zo mooi om te zien. 2e helft als keeper gewoon weer goed. Je ziet dat iedereen vertrouwen krijgt als jij in het doel staat. Uiteraard heb ook jij gescoord.

Casper: Onze topscoorder van vandaag. Heel goed gespeeld , aan het einde een beetje egoïstisch maar je had al zoveel beslissende pases gegeven dus ik maal er niet om. Zoals altijd kan je makkelijk scoren , heel fijn voor deze coach.

Giulia (Diva): Lekkere wedstrijd ook van jou. Meerdere doelpunten en ook in de verdediging sta je als een blok. Je hebt je opdracht ook uitgevoerd en dat is heel leuk om te zien. Hopelijk kan je deze lijn doortrekken.

Maja: Zoals altijd de bazin op het veld. Jij heerst en verdeeld het spel en snapt het helemaal. Eigenlijk ben jij mijn verlengstuk in het veld. Lekker je doelpuntjes meegepikt waar ik om gevraagd had. Ga lekker zo door.

Het was een mooie wedstrijd en het leek op sommige momenten wel of ze een beetje druk aan het zetten waren. Ik dacht dat ik me dit verbeelde maar ik hoorde deze feedback ook van ouders. Het moet niet gekker worden.

Het blijft mooi om coach te zijn van zo’n geweldig team

Jullie trotse coach