DS1: Thuis tegen Conventus

Nadat alle voorwedstrijden gespeeld zijn mag DS1 op het fijne tijdstip van 17:50 uur beginnen aan de thuiswedstrijd tegen Conventus. Maar het moed gezegd, de dames zijn vanaf de eerste seconde wakker en actief. Er wordt direct een voorsprong genomen via 2 goals van Simone en die wordt aanval na aanval uitgebreid. Vrijwel alle speelsters slagen erin te scoren. Ginger 3x, Kim en Myrthe allebei 2x en Nikki, Yentl, Vera en Maegan 1x. Doordat Eva sterk keept door o.a. een 7 meter te stoppen en de verdediging onder aanvoering van Marieke en Beau weinig ruimte weggeeft, wordt de rust met 14-4 bereikt.

Na de rust gaan de dames vrolijk door met het uitbreiden van de score. Ook Idy komt op de scorelijst en Kim schiet er een stuk of 5 binnen in de 2e helft. De score loopt verder en verder op. Het is Simone die de wijntreffer (zee 30ste) binnenschiet. Uiteindelijk fluit de scheidsrechter af bij 32-8 zodat de dames van Bert een duidelijke overwinning boeken.