DS3: Watskeburt??

Watskeburt?? (“de jeugd van tegenwoordig”) – Roda’71 DS3 – WPK/Westlandia DS6.

Met de vorige wedstrijd tegen WPK/Westlandia DS6 nog ergens vaag in ons geheugen, waren wij weer vol goede moed komen opdraven deze zondag. Een beetje laat op de dag, een beetje geblesseerd en een beetje weinig wissels. Maar hé, dat mag de pret bij dames 3 niet drukken. De wedstrijd van vorige keer eindigde in een 27-3 overwinning voor de tegenstander. Dus we wisten van te voren waar we aan begonnen! Ik denk dat ik voor een ieder spreek als ik zeg dat ons doel is om elke wedstrijd meer doelpunten te maken als de vorige wedstrijd, en beter te verdedigen. Meer doelpunten; ok; daarin hebben we ons doel behaald; vorige keer (tegen deze tegenstander) 3 doelpunten, deze keer; 6 doelpunten! Dus 100% vooruitgang. De tegenstander had de vorige wedstrijd 27 doelpunten en deze keer 30 doelpunten. dat is maar 11% vooruitgang!  Dus als je het zo bekijkt; meer doelpunten “CHECK” Beter verdedigen “…. oeps. De ruststand was 9-4 een verschil van (maar) 5 punten; Watskeburt?? Ik weet het niet, we zijn blijven vechten, en strijden…. maar ja; Watskeburt!!  Een mooi streven voor de volgende keer dat we tegen deze tegenstander moeten spelen; een beter percentage m.b.t. de verdediging! Wat ik wel kan zeggen; maar dit is misschien alleen door mij; ik  vond het een leuke en sportieve wedstrijd. De tegenstander liep in de tweede helft volledig over ons heen, maar het ging niet onsportief. Sommige trucjes krijgen wij ook steeds meer onder de knie; penalty’s regelen… een mooie schwalbe Demi! Complimenten van de tegenpartij dat we zo sportief bleven, en bleven strijden. Mede door de uitslag een wedstrijd om van te leren, maar waar we al in uitblinken is positief blijven en door blijven gaan! Ondanks wat er gebeurd. Ik denk dat menig ander team hier heel anders mee omgaat; Roda’71 DS3 – kleine vooruitgang is geboekt vooral zo doorgaan, ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd.