E1: Eindelijk mochten we weer!!!

Vandaag mochten we eindelijk maar dan ook eindelijk weer beginnen. We had een een uitwedstrijd tegen Conventus op het programma.

9:15 verzamelen en uiteraard was iedereen er op tijd en de spanning was van de gezichten af te lezen. Voor het eerst een groot veld , een nieuw team en een nieuwe coach voor sommigen.

Warming-up werd geleid door Noa (nogmaals bedankt daarvoor). Je zag dat het echt wel even wennen was voor sommigen. Dan komt de coach ook nog met het rare idee van posities spelen en mandekking. (Offensief verdedigen) Sommigen keken me aan van “wat zeg jij nou?”…

We begonnen goed aan de wedstrijd , hoewel het natte veld en daardoor natte bal het niet altijd even makkelijk maakte. Ook was het soms zoeken naar posities en wie te dekken , maar voor een eerste wedstrijd was het echt heel leuk om te zien. Ik heb hele leuke dingen gezien en ook jullie zagen vaak waar de ruimte was. Goed vrij gelopen door heel veel spelers. Zelfs het publiek was er van onder de indruk.

Al met al een hele leuke wedstrijd en veel geleerd.  Eindstand 10-11. Dus een nipte overwinning en dat is altijd leuk om mee te beginnen.

Selm: 1e helft lekker gekeept , 2e helft zie je je waarde in het veld. Meerdere doelpunten gescoord . Prima wedstrijd.

Joppe: Goed de ruimte opgezocht en goed het overzicht bewaard. Lekker doelpuntje meegepikt . Ook prima wedstrijd gespeeld.

Maja: Zoals altijd de kleine motor op het veld. Gelukkig durf je dit seizoen wat meer voor je eigen kansen te gaan en vandaar ook meerdere doelpunten. Heel mooi overzicht bewaard vanuit je midden positie.

Viënne: 1e helft lekker gespeeld en ook kansen gecreëerd , af en toe nog wennen aan positie spelen , ga wat vaker die hoek in. 2e helft goed gekeept , ook dat is wennen voor je maar dat komt vanzelf.

Janna: Jij kan echt heel goed vrij lopen , jammer genoeg wordt je vaak niet gezien. Probeer jezelf wat meer te laten horen. Voor de de rest prima wedstrijd hoor.

Anne-Julia: Nou dat was wennen voor je vandaag he.. in het begin was je echt aan het zoeken maar je groeide er wel echt in. In de 2e helft ging het al stukken beter , je went vanzelf aan dat grote veld. Je hebt mooie kansen gekregen vandaag , helaas was de bal soms te glad voor je. Maar je kan trots zijn op je 1e wedstrijd.

Luna: Bedankt voor het meespelen, je merkt dat je het makkelijk aan kan dat grote veld. Je begrijpt mijn instructies echt heel goed.  Echt prima wedstrijd ook al heb je niet gescoord.  Je merkt dat je heel goed kan vrij lopen. Echt een hele goede wedstrijd van je.

Sepp: Je was zo verlegen in het begin maar naarmate de wedstrijd vorderde kroop je uit je schulp en ging je steeds beter spelen en mooi een doelpunt meegepikt. Ook jij bedankt voor het meespelen.