HB1: We kunnen weer handballen!

Na een eindeloze tijd, gevoelsmatig, mogen en kunnen we weer handballen. Voor de jeugd tot 18 jaar is het een verademing, tenminste dat is wat wij denken, om weer te kunnen handballen.
Het was ook een eindeloze trip, gevoelsmatig, om bij DWS te geraken. Werkzaamheden op de ring van Rotterdam, werkzaamheden op het Sportpark Prinses Beatrix, zodat we daar niet konden parkeren en lang moesten lopen vanaf de aangewezen parkeerplaats bij de Groenoordhal, wat ook een vaccinatielocatie bleek.

Niet iedereen was op tijd, wat logisch is door deze werkzaamheden en de vaccinaties die gezet moesten worden. Hierdoor konden de aanwezigen wel alvast kijken naar de nieuwe kantine in aanbouw van DWS en de wedstrijd van twee andere teams.

Wat hieraan opviel was dat DWS in zeer goede conditie was en goed op elkaar ingespeeld waren. De HB1 van DWS was al aan warmlopen en gooien terwijl wij in afwachting waren of we wel compleet zouden raken vandaag. Gelukkig was er contact vooraf en tijdens de afreis naar DWS.

Gelukkig…….bij het fluitsignaal van de eerste helft waren we compleet. Zoals ik zou zeggen het zonnetje schijnt, het team is compleet, laat de bal rondgaan. Helaas was het precies andersom, DWS onderschepte de bal vaak en maakte het ons moeilijk om de voorsprong te verkleinen.

Zo zie je maar weer dat oefenwedstrijden binnen de eigen vereniging er wel toedoen en dat deze serieus genomen moeten worden. Heb wel hele mooie dingen gezien van dit team, ze blijven doorgaan, de dingen die ze doen gaan over het algemeen goed (tenzij DWS in de weg staat) en hadden gelijk dat DWS niet in deze poule thuis hoorde.

Wist je dat:

  • Andy en Ravi als kersverse spelers hun eerste wedstrijd na het vele trainen speelden
  • Thijmen toch onzeker raakte door de druk van DWS maar toch stand hield
  • Anthony als enige linkshandig niet gewisseld kon worden
  • Maxi die net zoals Andy een helft het doel moest verdedigen tegen de brute kracht van DWS
  • Sven van alles probeerde in de aanval om het de tegenstander moeilijk te maken
  • Charlie en Daan met de inzet van de wissels ook wel eens de bal verloren

Bedankt heren voor deze leerzame wedstrijd.

Jullie Coach