E1: 3 Wedstrijden en dat was het dan…

Na alle ellende van de Corona mochten we nog 3 wedstrijden spelen. Net voor we moesten stoppen had ik verzoek ingediend om een poule hoger te mogen spelen. Nu maar eens kijken hoe we er voor stonden na een zeer lange tijd niet gespeeld te hebben.

1e wedstrijd mochten we aantreden uit tegen Oliveo in Pijnacker.  Leuke wedstrijd tegenstander was net iets sterker waardoor we verloren met 21-18

2e wedstrijd was thuis tegen Unitas’63. In deze wedstrijd heb ik echt kunnen zien dat jullie kunnen handballen. Van 4 punten achter met rust (vanwege de vele breaks) naar uiteindelijk winnen met 1 punt door net iets meer achteruit te spelen! Eindstand 13-12

3e wedstrijd was om 09:00 (wie verzint die tijden?) bij TOGB. Ditmaal waren we echt een maatje te groot voor de tegenstander. Je kan echt zien dat de D trainingen een heel mooi verschil maken. 14-4 was de eindstand.

Dank voor alle invallers van de E2. Jullie heb echt enorm geholpen dit jaar. En uiteraard dank aan Vanessa Bruin , die vrijwillig de taak op zich nam om naast mij op de bank te zitten en er te zijn voor de kids als dat nodig was…

Ondanks dat het maar 3 wedstrijden waren heb ik enorm genoten van de groep. Na 2 jaar E coach te zijn neem ik nu afscheid van de E. Ik heb het als een enorme uitdaging gezien, aangezien ik niet zo goed overweg kon met dat kleine grut. Ik coach liever wat oudere kinderen want daar kan je echt mee in discussie.

Maar wat hebben deze kleintjes mij een hoop geleerd!! Ik hoop dat ik nog veel van hun kan leren en nog rustiger kan worden langs de lijn!

Al met al heb ik genoten van 2 jaar E jeugd en ik voorspel dat er nog wel wat talenten bij zitten!

Fijne vakantie allemaal!