De Oprichtster

Mevrouw Dobber, beter bekend als “tante Bep”, is de oermoeder van de vereniging. Zij was het die, samen met enkele anderen, onze mooie handbalvereniging heeft opgericht. Begonnen op Laag Zestienhoven eerst als voorzitter van Neptunus en later ook van Roda. Mevrouw Dobber zat niet graag stil en had overduidelijk door wat het betekent om een vereniging draaiende te houden. Naast bestuursfuncties vervulde ze een rol als teambegeleider en was ze vaak bezig met het organiseren van kampen en toernooien waardoor de vereniging steeds meer de vereniging werd die we nu kennen. Een gezellige sfeer waar we klaar staan voor elkaar. Zij gaf daarin altijd het goede voorbeeld.

Op verenigingstoernooien liet ze ook zien dat ze buitengewoon lekkere pannenkoeken kon bakken. Het werd er alleen maar leuker van. Ze wordt omschreven als duizendpoot die altijd bezig was voor de vereniging.

Helaas is mevrouw Dobber in 2016 overleden. Ze bereikte de mooie leeftijd van 100 jaar. Ze zal voor altijd onderdeel zijn van het hart van de vereniging