HB1: Collectieve off-day bij Gemini, behalve voor Mike

Dit was typisch zo’n wedstrijd waar we allemaal collectief onze dag niet hadden, behalve Mike, maar goed… Die speelt ook niet in ons team.

Het liep eigenlijk voor geen meter. Druk zetten is al lastig genoeg, laat staan de timing om in te starten want we staan veel te vroeg op de 9 meter en dan is de bal niet echt meer aanspeelbaar.

Als iets dan niet lukt en een opbouwer loopt richting de hoek, blijf vooral gezellig daar met twee man staan. Maar bestel op zijn minst dan wat, het weer was er wel naar.

Er is nog teveel twijfel over wat en waarom we iets doen, dat wil blijkbaar nog niet echt landen.

Verdedigen is ook al lastig gevonden aangezien we allemaal toch vrij snel de armen laag hebben en de aanvaller uitnodigen voor een simpele passage.

Het zijn de zaken waar we toch voortdurend de aandacht op hebben tijdens de training, maar zoals gezegd, ergens in de hitte van een wedstrijd raakt daar alles verloren en doen we iets wat er op lijkt zonder dat we echt weten waar we mee bezig zijn.

Sleutelwoord in de gehele wedstrijd voor de hoekspelers: binden van je verdediger, maar dan wel zodanig dat je niet in met open armen ontvangen wordt.

Sleutelwoord in de gehele wedstrijd voor de opbouwers: later instarten, voor jullie perceptie VEEL later.

Sleutelwoord in de gehele wedstrijd voor midden opbouwers: sneller iets inzetten en nadenken wat wel en niet werkt. Als de “lang” niets bijdraagt, ga dan over op kort want dat gaf meer resultaat.

Sleutelwoord in de gehele wedstrijd voor de keepers: ach dat is gemeen! Er is er maar eentje en zo af en toe schopt ie de bal zelfs richting Timboektoe! (Wel blijven kijken, dat is het enige!)

Eindstand 37-14

#DoubleTrouble