HB1: Toch nog iets positiefs te vermelden!

Dat het de afgelopen weken wat minder gaat met slechts halve kracht op de training (6 van 12 spelers) moge wel duidelijk zijn. Zo valt er natuurlijk in collectieve vorm weinig te oefenen.

Ondanks dat we nog niet als compleet team op het veld konden aantreden, was het de bedoeling om wel allemaal aanwezig te zijn voor een teamfoto. Echter had iemand nieuws te melden waardoor we alsnog niet met zijn allen aanwezig konden zijn. De enige foto van vandaag was dan ook zo’n zelftest.

Nou, dat was al één positieve zaak om te vermelden.

Dat we niet compleet trainen heeft toch ook zijn weerslag in de wedstrijden in zaken als timing, instarten op het juiste moment, druk zetten op de juiste manier, en je vooral niet als watje gedragen; dat als men met één vinger aan je zit het hele lichaam bevriest. Dat is zoooo Eeee.

Met een tegenstander zoals Saturnus Leiden zit het je dan evengoed niet mee omdat zij in alle facetten van het spel duidelijk laten zien en voelen waar wij naar toe moeten.

Zij waren duidelijk veel beter met aanpakken in de verdediging. Wij zijn zelfs meer dan lief, wij zijn niets vermoedende dodo’s ready for slaughter.

Zij hadden duidelijk veel meer overtuiging in het gooien op het doel. Maar laten wij vooral beginnen met elkaar goed aangooien; een ieder aan een ieder en niet sommigen naar een enkeling.

Gaat er dan helemaal niets goed? Lekker positief coach…

Nou,… er gaat iets wel veel beter. De wijze waarop we nu wel met meer dynamiek de bal rond laten gaan, proberen iets in te zetten en bij mislukken direct door kunnen gaan zonder in tijdspelsituaties te komen is absoluut positief.

Oh! En er is twee keer gescoord via de cirkelspeler! Ook zéér positief!

Ondanks het verlies met 10-29 en dat er nog een lange weg te gaan is, kunnen we in ieder geval met positief gevoel uitkijken naar het zaalseizoen wat over twee weken begint.

Maar dan liefst weer compleet zonder blessures, dat zou ook wel weer positief zijn!

#DoubleTrouble