DS1: Gewoon onverstoorbaar doorgaan

De laatste veldwedstrijd van het seizoen mag gespeeld worden tegen de dames van DWS. Wordt de ongeslagen status en daarmee tevens de koppositie behouden en gaan de dames als “herbstmeister” de zaalcompetitie in? 

Er wordt direct door Floor, Myrthe en Kim voor een 0-3 voorsprong gezorgd. En door goed verdedigen van o.a. Idy en Yentl kan dat verschil in de eerste helft een doelpunt of 3 blijven. Eva staat prima te keepen en stopt ook nog een penalty. Met Maegan en Simone op schot wordt de rust met een 6-9 voorsprong bereikt. 

In de 2e helft gaan de dames van Roda onverstoorbaar door. Marieke, Vera en Nikki scoren er op los en het verschil loopt in het eerste kwartier na rust al snel op naar 10 doelpunten. Yvette is haast niet te passeren en de verdediging zit potdicht. Er worden fraai uitgespeelde goals via de cirkel gemaakt. Ook de break-outs worden prachtig uitgespeeld waardoor het verschil bij het eindsignaal 14 doelpunten bedraagt.

De 9-23 overwinning, met wederom veel verschillende doelpuntenmakers, houdt de dames van René op kop in deze competitie. Hopelijk kunnen ze deze lijn doorzetten in de zaalcompetitie die over 2 weken gaat beginnen met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord Handbal. Komt dat zien 👀