D1: Trotse trainer/coach!

Afgelopen zaterdag mocht de D aantreden tegen HVOS D1. Helaas misten we Kathy, maar verder was het team compleet met aanvulling van Luna uit de E. Uit de vorige wedstrijd waren wat aandachtspunten naar voren gekomen voor de trainers. Namelijk aanpakken in de verdediging en passeren in de aanval. Hier is dan ook goed op getraind.

Daar waar we vorige week wat tam en afwachtend aan de wedstrijd begonnen, lieten we nu al gelijk zien wie wij zijn. Ook wij kunnen in de verdediging goed aanpakken en in de aanval de ruimtes zoeken en tot scoren komen. HVOS was ook een leuke gelijkwaardige tegenstander wat maakte dat dit een leuke wedstrijd werd.

Gaandeweg de wedstrijd zagen we vanaf de kant dat er steeds beter werd aangepakt. Verdedigen is niet eng! Wij kunnen dit. Ook aanvallend werd er steeds beter naar elkaar gekeken en de gaten gezocht in de verdediging van HVOS. Het doet de trainers/coaches goed om te zien dat wat er op de trainingen gedaan wordt, nu ook in de wedstrijd terugkomt.

Tegen het einde van de wedstrijd sloeg de vermoeidheid wel een beetje toe. Maar we wisten ons goed staande te houden en liepen bij het eindsignaal met een 16-13 overwinning van het veld af. De eerste punten van de zaalcompetitie zijn binnen.

De kinderen hebben heel hard gewerkt en laten zien wat ze waard zijn. Dit maakt de trainer/coach wel heel trots!