D1 : We gaan gewoon door!!!

Vandaag mochten we aantreden tegen Savosa. Deze tegenstander kennen we nog van het buitenseizoen waar we toen op vrijdagavond een nipte overwinning hebben geboekt.

We hadden afmeldingen van Selm , Caithlyn en Kathy , gelukkig wilde Janna van de E1 ons ondersteunen zodat we in ieder geval een wissel hadden.

Na een korte warming-up en veel persoonlijke instructies gingen we van start. Er waren net 10 seconden voorbij of Joppe had ons al op voorsprong geschoten!
We gingen de rust in met een 6-9 voorsprong.

In de rust gaven de kids aan dat het best wel goed ging , maar dat er beter verdedigd moest worden. Hier was ik het als coach natuurlijk helemaal mee eens. De 2e helft gaf een beetje hetzelfde beeld als de 1e. We waren net iets beter dan onze tegenstander , waardoor er een verdiende 14-21 op het scorebord stond aan het einde van de wedstrijd.

Ik ben ongelooflijk trots op hoe de kids vandaag gespeeld hebben. Ze spelen als team maar durven ook voor hun eigen kansen te gaan , al is het af en toe met wat aanmoediging vanaf de kant.

Miloud: als jij in het doel staat voelt het hele team zich al beter. Hele goeie wedstrijd gekeept , ga zo door

Thiago: je werd heel goed gedekt , voordeel daarvan is dat er ruimte voor anderen kwam , nadeel was dat je daardoor minder bij het spel betrokken werd. Wat wel mooi was om te zien dat je gewoon in de verdediging een jongen aanpakte die een kop groter was!! Echt zo mooi om te zien!!

Viënne: vooraf afgesproken dat je 4x  zou scoren en ook omhoog zou komen om van de 9 meter te scoren. Nou dat heb je allemaal heel goed gedaan. Qua verdedigen was ik ook trots op je.

Maja: aan jou had ik de opdracht gegeven om de leider te zijn die ik in je zie. Al ben je één van de jongsten je blijft het goed doen, ook al heb je niet gescoord,  je vele assists blijven bij mij niet onopgemerkt!

Joppe: ik denk dat je het snelste doelpunt van dit jaar heb gemaakt.  Wat ziet iedereen toch dat je zo gegroeid ben in het handballen.  Op de cirkel voel je je helemaal in je element , wat heerlijk om te zien.  Ga zo lekker door en je wordt een hele goede speler. Lekker 5 doelpunten gescoord!

Queenchely:  je zit nog maar zo kort op handbal en in dit team maar wat doe je lekker mee zeg … het verdedigen kan nog wel wat beter maar het aanvallen gaat lekker hoor!!! Gewoon voor je eigen kansen gaan , je gooit al lekker hard. Vandaag 4 doelpunten gemaakt!! Ga vooral zo door , daar maak je mij ook blij mee!

Janna: geleend van de E1 , nou daar is niks van te merken. Je doet mee alsof je nooit uit dit team weggeweest bent. Heerlijk die linkerarm van je , paar keer op doel geschoten ook , jammer genoeg geen doelpunt. We gaan je wel vaker vragen want je kan zo mee!

Casper: als laatste de sterspeler van vandaag. Je hebt op alle posities behalve keeper gespeeld en dat ging je ook heel goed af. De verdediging van de tegenstander werd helemaal gek van je , ook omdat je steeds op een andere positie speelde.. maar liefst 8x gescoord. Wauw.. blijf lekker je ding doen en er gebeuren leuke dingen zoals je ziet.

Als laatste wil ik nog kwijt dat de kinderen echt in een mega tempo worden klaar gestoomd door Danny en Marieke… heel veel dank daarvoor. We zitten in de hoogste poule die mogelijk is en we staan voorlopig gewoon lekker 4e. Dit sterrenteam kan nog weleens leuke dingen gaan betekenen in de toekomst. Hou ze in de gaten!!!