Prettige feestdagen!

Het jaar zit er bijna op, de feestdagen komen eraan. Het jaar 2021 is niet helemaal geworden wat we ervan verwacht hadden. Maar gezondheid van ons allen, van familie, vrienden en kennissen is natuurlijk belangrijker dan dat uurtje trainen ‘s avonds of in het weekend. Toch hoop je dat de sport snel weer de ruimte krijgt om door te gaan. Handbal is voor de meesten van ons immers de manier om fit te blijven of te ontspannen.

De feestdagen zullen hoe dan ook anders zijn dan voorgaande jaren, zonder winterfeest, met een kleiner groepje familie of vrienden en minder uitbundig misschien. Voor sommigen zal het enorm druk zijn met werk, waar het voor anderen onzeker is hoelang ze nog thuis zitten.

Ondanks dat wensen wij iedereen fijne feestdagen toe. Graag treffen we iedereen snel en in volle gezondheid op of om het handbalveld in 2022.

We gaan er dan samen een mooi jaar van maken!