DS1: Tegen DWS; Dat Was Spannend!

De lockdown is voorbij en de zaalcompetitie mocht worden hervat met een uitwedstrijd tegen de DS2 van DWS. Er werd wat roestig begonnen want al snel was er een 6-2 achterstand. En de hele eerste helft bleef die achterstand die nooit groter werd dan 4 doelpunten, mede door een prima redding van Eva op een break-out. De goals in de eerste helft kwamen van Yentl 3x, Nikki en Marieke 2x en Idy, Floor en Myrthe 1x zodat bij rust de achterstand met 11-10 nog te overzien was.

Na rust nemen de dames van Roda het heft in handen en nemen ze al snel een voorsprong. Het blijft echter heel spannend want de voorsprong is nooit veilig. Door prima verdedigen van o.a. Maegan en een op een belangrijk moment door Nicole gestopte 7 meter kwam DWS echter niet meer langszij en ging de winst met 20-23 naar de dames van Roda. Coach René zag in de 2e helft een beter spelend team. De goals in de 2e helft kwamen van Nikki 5x, Kim 3x, Simone 2x en Floor, Vera en Yentl 1x.