DS1: Iedereen scoort tegen Schipluiden

Schipluiden uit is altijd lastig en dat blijkt aan het begin van de wedstrijd als het tot 4-4 gelijk opgaat. Door goals van Nikki (die de hele wedstrijd on fire is) Vera, Simone en Yentl wordt er een tussensprintje geplaatst en komen de dames van René met 6-10 voor. Ook Myrthe en Maegan doen een duit in het zakje en zo wordt de rust met een 9-13 voorsprong bereikt.

Begin 2e helft is het alleen Roda dat de doelpunten maakt en pakken Marieke en Floor hun doelpunten mee. Wanneer ook Idy scoort, met een prachtig afstandsschot in de kruising, staan alle 9 veldspeelsters op het scorebord. Nicole en Yvette staan uitstekend te keepen en het verschil loopt op naar 10 doelpunten bij 12-22. Daarna wordt het wat slordig maar komt de overwinning geen moment meer in gevaar. De eindstand is dan ook 22-28 en de punten gaan terecht mee naar Rotterdam.

Doelpunten: Nikki 11x, Myrthe, Marieke, Simone en Vera 3x, Yentl 2x, Maegan, Floor en Idy 1x.