Kamp 2019 Handboek Soldaat

Als laatste toevoeging op de jubileumpagina – Ergens in het afgelopen decennium is op de club het karakter van een drilsergeant ontstaan. Vraag ons niet waarom, wij zien de relatie niet tussen trainer/coach, jongensteams en kampweekenden… Even zo goed, fijn als er twee zijn! Al heeft het even moeten duren voordat we alle opnames gemaakt hadden (konden we wel een kampfilm maken van 2018 en 2019 bij elkaar?). En de uiteindelijke vertoning liet ook nog eens dik een jaar op zich wachten door Corona en werd uiteindelijk een live stream.

De vier fragmenten waren goed verdeeld over de gehele kampfilm 2018-2019, maar voor het gemak hier maar even achter elkaar gezet.

Dit moet toch voer zijn voor het ronselen van nieuwe kampleiders, strenge trainers en prestatiedrang verlangende coaches?…