DS1: winst op Ventura

Na twee nederlagen zijn de dames van René het aan hun stand verplicht om de thuiswedstrijd tegen Ventura te winnen. Doordat het veld en de bal nat zijn is het lastig handballen. Na 11 minuten is de stand dan ook slechts 1-1. Daarna gaat de score wat vlotter en is met name Kim op schot. Door prima keeperswerk van Yvette en nog wat goals van Nikki, Simone, Yentl en Myrthe komt de rust met een 9-7 voorsprong.

Gelijk na rust is het Floor die een paar prachtige schijnbewegingen en doelpunten maakt. Het verschil wordt 4, maar een paar minuten later is het al weer gelijk. Roda blijft echter scoren via Vera en Idy. Maegan heeft haar 5 wilde minuten en scoort 3x op rij. Rianne maakt een verdienstelijk debuut, maar komt niet tot scoren. Maar aangezien Ventura in een langzamer tempo scoort, loopt het verschil langzaam maar zeker op naar 6 verschil. Roda blijft lekker door scoren met prima aanvallen en fraaie afstandschoten. Wanneer de scheidsrechter de wedstrijd affluit, is de eindstand 30-24 en zijn de dames weer 2 punten rijker.