DS1: VELO uit – klapschaatsen vergeten

Een moeizame wedstrijd voor de dames van René op een kunstgrasveld wat erg glad was. Beide partijen hadden hier de nodige moeite mee. Met name bij het aanzetten voor een schijnbeweging waren er de nodige glij- en valpartijen. Het was de thuisploeg die er, ondanks dat er een speelster met een enkelblessure uitviel, het beste mee omging en meestal aan de goede kant van de score stond. De 10-8 ruststand gaf echter nog alle hoop op een goed resultaat. De doelpunten werden gemaakt door Floor 2x, Simone, Yentl, Vera, Nikki, Myrthe en Idy allemaal 1x.

Maar in de 2e helft kon Roda geen vuist maken. Yvette stond (zoals gebruikelijk) erg goed te keepen en Beau had een paar goede schoten maar weinig geluk. Door een gebrek aan scores werd het gat 5 doelpunten. Een opleving bracht het verschil terug naar 1 maar verder kwamen de dames niet en de 20-17 nederlaag was een terechte. De goals in de 2e helft kwamen van Nikki 4x, Myrthe en Simone 2x en Idy 1x.