D1: Op koers

Vandaag mocht de D jeugd aantreden tegen een bekende tegenstander: Savosa

Deze tegenstander hebben we al meerdere keren gehad en het zijn altijd spannende wedstrijden. Ze hebben 2 dispensatie spelers die het verschil kunnen maken.Vandaag was zeker geen uitzondering.

In de 1e helft was het keepers debuut van Caithlyn. Ze heeft een spoedcursus van Nicole gekregen en dat heeft zeker geholpen. Ze deed het echt goed in het doel.

De vleugelspelers Casper en Viënne werden 1e helft niet veel gevonden waardoor er veel ballen door het midden gingen.

De opbouwers Selm en Miloud wisten goed het doel te vinden. Al werd Cirkelspeler Joppe vaak over het hoofd gezien.

Dit alles onder de leidinggevende Maja, die een uiterst betrouwbare middenspeler begint te worden.

Uiteraard hadden we ook nog 2 wissels , namelijk Damian en Kathy . Beide vielen op door uitstekend in te vallen .

Ruststand 9-9

In de 2e helft ging Miloud het doel in, die heeft al wat meer ervaring met keepen. 2e helft werd er iets beter verdedigd , Miloud hield ook de nodige ballen. Aanvallend bleef het beeld zo’n beetje hetzelfde.  Dat blijkt ook wel als je ziet dat we er in de 2e helft ook 9 gescoord hebben. Gelukkig kregen we er maar 6 tegen waardoor de eindstand op 18-15 kwam.

Qua verdedigen moeten er echt nog wel stappen gemaakt worden , maar aanvallend gaat het echt steeds beter. Zolang we maar vasthouden aan een de quote: “Als je één goal meer maakt dan de ander, dan win je.” komt het vanzelf goed met dit team.

Wat zijn ze nog jong maar wat leren ze veel en snel. Ik ben trots dat ik mijzelf coach mag noemen van dit sterrenteam.