GC1: De mix van 3 teams

Afgelopen zondag mocht de GC aantreden tegen WHC. Alhoewel GC? Of is het GB/C/D. Met 3 echte C , 1x B(die stiekem eigenlijk ook C is ) 2x 2e jaars D en 3X 1e jaars D is het natuurlijk een grote uitdaging om dit een echt team te laten worden. Ze trainen niet samen dus hoe zal de samenwerking gaan?

Nou ze konden elkaar prima vinden , ik heb hele mooie dingen gezien. Uiteraard was het in het begin even zoeken naar elkaar , wie start er in enzo , maar gaande weg de wedstrijd ging het steeds beter. Ruststand 10-8.

Dat geeft moed voor de tweede helft. Ondanks dat het steeds warmer werd , bleven ze doorgaan , er werd steeds beter verdedigd en aanvallend gingen er ook steeds meer ballen in. Je zag het vertrouwen van de spelers groeien. Echt mooi om te zien! Eindstand 25-15! Een mooie verdiende zege.

Danique: Jammer dat je gaat stoppen met handbal, je bent zoveel beter geworden. Niet gescoord maar wel lekker aanwezig geweest op de cirkel.

Steef: Mooi je kansen afgewacht,  echt lekker actief meegedaan,  meerdere keren van afstand gescoord.  Lekker hoor

Laura: 1e helft aanvallend heerlijk gespeeld, ook voor je kansen gegaan. Je kan zien dat je nu vaker met de B meiden traint. 2e helft goed staan keepen,  Laura van de B krijgt straks nog concurrentie in het doel!

Miloud: 1e helft lekker staan keepen, in de 2e helft liet je zien dat je ook in het veld je mannetje staat. Wat een prachtige linkerarm heb je toch!

Casper: Zoals altijd was je weer heerlijk beweeglijk! Probeer wat meer afstand te nemen dan kan je echt doorstomen, en vlieg je door de verdediging heen!

Viënne: Ook bij de C voel je fijn op die linkerhoek, probeer wat vaker in te starten vanaf de hoek , ook voor jou komt er dan ruimte. Ga door met deze lijn!

Maja: Het lijkt bij jou niet uit te maken of je nu bij de D of de C speelt. Je werd vaak buitenspel gezet door hun 5-1 verdediging maar als je kon dan ging je. Mooi doelpunt met een loopschoenen gemaakt.  We kunnen nog mooie dingen verwachten van je!

Caithlyn: Wat waren ze groot he die C! Maar je klimt er gewoon in ,verdedigend echt geweldig je mannetje gestaan, zoals je ook van andere mensen hebt gehoord! Ook voor jou de tip, probeer wat meer afstand te houden tijdens de aanval. Dan kan je er met jouw snelheid zo voorbij.

Ilse: Onze topschutter van vandaag, je zag mooi de ruimte, in de 1e helft wist je er niet zo goed raad mee, 2e helft ging je helemaal los. Je 11! doelpunten getuigen dat je echt het verschil kan maken. Je bent makkelijk te coachen, ik verwacht nog grote dingen van jou!

Al met al een hele leuke wedstrijd en ik vond het super leuk om weer eens deze groep te mogen coachen!