D1: Een spannend potje met een echt hoogtepunt

Afgelopen zondag mocht de D1 op eigen veld aantreden tegen DWS D1. Gezien DWS vorige week al flink wat doelpunten had gemaakt, waren de spelers gewaarschuwd. Goed verdedigen en zelf ook je doelpunten meepakken was de opdracht.

De wedstrijd begon en daarmee ook het doelpuntenfestijn, in eerste instantie vanuit DWS. Dat zou nog wat worden… Gelukkig herpakt Roda zich vrij snel en loopt het de gehele eerste helft gelijk op. De rust gingen we in met één puntje voorsprong (13-12).

Begin tweede helft leek het er wederom op dat DWS een voorsprong zou pakken, maar ook hier bleef Roda goed bij. Tot in de laatste minuten liep het spel gelijk op. Helaas viel de winst net aan de kant van DWS (23-24), maar deze had net zo goed in Rotterdam kunnen blijven.

Het was een mooie pot handbal met een geweldige inzet van onze D1!

Het HOOGTEPUNT van deze wedstrijd was toch wel het prachtige DOELPUNT van THIAGO! Gefeliciteerd jongen met je eerste doelpunt! Het hele team vierde dit moment met je mee!