D1: Grote Voeten!

Vandaag op het programma: Roda’71 D1 – Ventura D1. De nr 2 tegen de nummer 4. Nou dat belooft wat.

Vanwaar deze titel? Nou , ik denk dat er minimaal 8 doelpunten zijn afgekeurd vanwege in de cirkel staan. Gelukkig door meerdere spelers. Je kan oordelen dat dat slecht is, ik zie het als een goed ding. Dit betekent dat we heel erg doelgericht zijn, dat we dus meerdere keren door de verdediging zijn gekomen.

Scoren we altijd wel, maar waar vandaag de focus op lag was de verdediging. Deze wordt alleen maar beter en beter. Ook al zal ik het niet laten merken en wordt door het publiek opgemerkt dat we niet in het leger zitten, ik geniet met volle teugen van jullie mooie spel. Ja ik schreeuw veel, maar dat is ook mijn enthousiasme.

Vandaag echt weer een prima wedstrijd gezien, jullie lijken wel een soort dieselmotor want wederom in de 2e helft gaat het echt lopen.
Ik heb mooie dingen gezien, zoals afstandschoten, instarten zonder bal, over de cirkel naar binnen trekken. Ik kon mijn geluk niet op.

9-5 was de ruststand, uiteindelijk wonnen we met 19-10  wat in mijn ogen een verdiende uitslag was.. (moet je nagaan als al die cirkel ballen er ook waren ingegaan)

Jullie enthousiaste trotse coach!!!